Over ons

Autobedrijf Witteveen is een echt familie bedrijf. We zijn in 1988 opgericht door Ad Witteveen. Ad heeft heel zijn leven gewerkt aan Volkswagens en is vanuit deze passie het bedrijf begonnen. Door zijn zeer uitgebreide kennis, werd hij de specialist in Volkswagens van de regio Breda. Door deze goede naam hebben we zeer goede contacten gekregen bij alle VW dealers in de regio. Sterker nog: 80% van ons aanbod zijn auto’s welke ingeruild zijn bij deze dealers. We zitten dus dicht op de bron. Hierdoor kunnen we continu kwaliteitsauto’s leveren tegen een scherpe prijs. Sinds 2014 is Ad zijn zoon Koen ook onderdeel van het bedrijf. Koen heeft na het afronden van de IVA in Driebergen diverse stages gelopen bij VW dealers en de VW importeur. Ook heeft hij 4 jaar gewerkt als verkoper bij het occasioncentrum van de VW dealer in Breda.

We kunnen dus wel stellen dat het met de kennis over auto’s goed zit.
Onze sterke punten:
– Erg service gericht. We zullen altijd het maximale doen voor de klant
– Enorme kennis over de beschikbare auto’s
– Continue aanvoer van gebruikte auto’s van een hoge kwaliteit via diverse kanalen
– Dicht op de bron, dus al onze auto’s zijn scherp geprijsd
– Zeer bekend in de autowereld van Breda en omstreken. Staat de auto die u zoekt niet op voorraad bij ons, dan kunnen wij hem bijna zeker leveren via een van onze bevriende autobedrijven.

En misschien het allerbelangrijkste: We hebben sinds 1988 gewoon een goede naam. Bij ons niet te veel poespas. Geen verkopers in pak met glimmende puntschoenen. Nee, gewoon een simpele showroom met hardwerkende mensen die weten waarover ze praten.